Tišnovská padesátka se KONÁ !

07.10.2020 12:24

Vážení příznivci dálkových pochodů.

Přípravný výbor rozhodl přijmout opatření, která by měla umožnit byť v omezené míře, uskutečnit náš 50. ročník Tišnovské padesátky 10. října 2020. Samozřejmě od vás účastníků očekáváme dodržování stanovených opatření co do osobní ochrany rouškou-pokud budete vstupovat do vnitřích prostor; bude zajištěna desinfekce na ruce a prosíme o dodržování odstupu 2 m zejména při prezenci. 

 

Prezence bude probíhat takto: od 6 do 8 hodin se prezentují dlouhé trasy a to v menším počtu účastníků, bude tedy vše klasicky uvnitř. V přísálí umístíme jeden stůl pro vypisování lístků a budou zde také další označené stoly s mapkami a označením tras.

Před budovu sokolovny v době od 7 h umístíme stan a připravíme 2 – 3 stoly na vypisování prezenčních lístků, najdete zde i velké mapky, abyste si mohli vybrat trasu, dále bude k dispozici desinfekci na stolech i psací potřeby. Prezenční lístky si můžete vytisknout a připravit doma - viz. příloha. PREZENČNÍ LÍSTEK.pdf (78161)

Po vypsání lístků s výběrem trasy proíme vstupujte do sokolovny v počtu max. 10, to bude mít na starosti jednen organizátor uhlídat. V případě skupiny pak vás prosíme, abyste vyslali jednoho zástupce dovnitř! Vstup samozřejmě s rouškou! 

Na stolech budou i registrační letáky VITAR klubu, kdo chce, může vyplnit a odevzdat u prezence.

Po vstupu účastníků do přísálí se budou pořadatelé snažit vás co nejrychleji odbavit: přijmout lístek, účastnický poplatek, vydat  očíslovanou mapku, suvenýr (je krásný!) a vy prosím co nejrychleji uvolněte místo pro další tím, že odejdete mimo vnitřní prostor sokolovny a ...vydáte se na pochod!

Je zrušena kontrola na Kozárově, týká se pěší a cyklo na 50 km. Na většině kontrol se bude podávat čaj, jsou připraveny jednorázové kelímky, občerstvení vlastní nutné!

Výdej účastnických listů v průběhu den v cíli podle počasí, buď v přísálí nebo odpoledne venku pod stanem. 

 

Pokud vše proběhne s vaším přispěním při dodržování opatření (co do skupinek max. 20 osob a rozestupů, případně roušek) věřím, že to organizačně zvládneme a že si vycházku do přírody užijete.

 

Za výbor KČT , předesda F. Mach

—————

Zpět



počítadlo.abz.cz